Ibili – Mouli Julienne ink. 5 skivor

Ibili – Mouli Julienne ink. 5 skivor är en köksredskap som enkelt och snabbt skär grönsaker och frukt i juliennestrips. Perfekt för att skapa dekorativa och hälsosamma rätter.

Köp produkt

Ibili – Mouli Julienne ink. 5 skivor är en praktisk köksredskap som gör det enkelt att skapa snygga och jämnt skurna julienne-strips av grönsaker och frukt. Med hjälp av denna produkt kan du enkelt förvandla dina grönsaker till dekorativa och aptitretande tillbehör till dina rätter.

Mouli Julienne ink. 5 skivor är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket gör den hållbar och robust. Den är utformad med en ergonomisk handtag som ger ett bekvämt grepp och gör det enkelt att använda redskapet utan att anstränga sig.

Produkten levereras med fem olika skivor som kan användas för att skapa olika tjocklekar och bredder på julienne-strips. Du kan enkelt byta skivor genom att lossa på fästskruven och placera den önskade skivan på plats. Skivorna är skarpa och effektiva, vilket gör att du kan skära igenom grönsaker och frukt med lätthet.

Mouli Julienne ink. 5 skivor är också utrustad med en praktisk uppsamlingsbehållare som fångar upp de skurna julienne-stripsen. Detta gör att du kan hålla köksbänken ren och undvika spill. Behållaren är lätt att ta bort och rengöra efter användning.

Denna produkt är perfekt för alla som älskar att laga mat och vill ge sina rätter en extra touch av kreativitet och elegans. Med Ibili – Mouli Julienne ink. 5 skivor kan du enkelt skapa vackra julienne-strips av grönsaker och frukt för att dekorera dina sallader, wokrätter, gratänger och mycket mer.

Sammanfattningsvis är Ibili – Mouli Julienne ink. 5 skivor en högkvalitativ och användarvänlig köksredskap som gör det enkelt att skapa snygga och jämnt skurna julienne-strips. Med sin robusta konstruktion, ergonomiska handtag och olika skivor är denna produkt ett oumbärligt verktyg för alla matlagningsentusiaster.

Artikelnr: 31420408644c Etiketter: , , , , ,