IHR – Linneservett 40×40 cm Offwhite

79.00 kr

IHR – Linneservett 40×40 cm Offwhite är en elegant och stilren servett tillverkad av linne, perfekt för att ge en lyxig touch till din dukning.

Köp produkt

IHR – Linneservett 40×40 cm Offwhite är en elegant och stilren servett som är tillverkad av högkvalitativt linne. Servetten har en storlek på 40×40 cm, vilket gör den perfekt för att placeras bredvid tallrikarna på middagsbordet eller användas som en dekorativ detalj vid speciella tillfällen.

Den offwhite färgen ger servetten en tidlös och klassisk look som passar bra till alla typer av dukningar och inredningsstilar. Färgen är neutral och kan enkelt kombineras med andra färger och mönster för att skapa en personlig touch till din dukning.

Linneservetten är tillverkad av 100% naturligt linne, vilket ger den en mjuk och lyxig känsla. Linne är känt för sin hållbarhet och förmåga att absorbera fukt, vilket gör servetten både praktisk och funktionell. Den är också lätt att rengöra och kan tvättas i maskin för att hålla den fräsch och ren.

Med sin höga kvalitet och stilrena design är IHR – Linneservett 40×40 cm Offwhite ett utmärkt val för både vardagliga och festliga tillfällen. Den kommer att ge din dukning en sofistikerad och elegant touch samtidigt som den är praktisk och hållbar. Investera i denna vackra linneservett och skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster.

Artikelnr: f5421f13ef9a Etiketter: , , ,