IHR – Linneservett 40×40 cm Sand

79.00 kr

IHR – Linneservett 40×40 cm Sand är en elegant och stilren servett tillverkad av linne, perfekt för att ge en lyxig touch till din dukning.

Köp produkt

IHR – Linneservett 40×40 cm Sand är en elegant och stilren servett som kommer att ge en sofistikerad touch till ditt dukade bord. Tillverkad av högkvalitativt linne, erbjuder denna servett både hållbarhet och lyxig känsla.

Servetten har en perfekt kvadratisk form och mäter 40×40 cm, vilket gör den till en idealisk storlek för att placeras bredvid tallrikarna eller användas som en dekorativ detalj i mitten av bordet. Dess sandfärgade nyans ger en naturlig och varm känsla till din dukning och passar perfekt för både vardagliga och festliga tillfällen.

Det fina linnet ger servetten en mjuk och behaglig känsla, samtidigt som det är slitstarkt och tåligt nog för att klara av frekvent användning. Linne är också känt för sin förmåga att absorbera fukt, vilket gör att servetten effektivt kan torka upp eventuella spill eller fläckar på bordet.

IHR – Linneservett 40×40 cm Sand är enkel att sköta om och kan tvättas i maskin vid låga temperaturer. Dess höga kvalitet och hållbarhet gör att den kan användas om och om igen utan att förlora sin eleganta utseende eller mjukhet.

Oavsett om du använder den till vardags eller vid speciella tillfällen, kommer IHR – Linneservett 40×40 cm Sand att ge en touch av lyx och raffinement till din dukning. Skapa en inbjudande atmosfär och imponera på dina gäster med denna vackra servett.

Artikelnr: a7068ceb47bc Etiketter: , , ,