Iittala – Alvar Aalto Collection Skål 7,5 cm Linne

480.00 kr

Iittala Alvar Aalto Collection Skål 7,5 cm Linne är en liten skål designad med inspiration från Alvar Aaltos ikoniska vågform. Skålen är tillverkad i glas och har en linnefärgad nyans.

Köp produkt

Produkten Iittala – Alvar Aalto Collection Skål 7,5 cm i färgen Linne är en liten skål som är en del av den berömda Alvar Aalto Collection, designad av den legendariska finska arkitekten och designern Alvar Aalto. Skålen är tillverkad av högkvalitativt, genomskinligt glas och har den distinkta, vågformade design som är ikonisk för Aalto-kollektionen, vilket ger den ett mjukt och organiskt utseende.

Med en diameter på 7,5 cm är denna skål perfekt för att servera små tilltugg, som nötter eller godis, eller för att använda som en dekorativ detalj i hemmet. Den kan också användas för att hålla små personliga föremål som nycklar eller smycken.

Färgen Linne är en subtil och naturlig nyans som påminner om linneväv och kompletterar en mängd olika inredningsstilar, från modern till traditionell. Den neutrala färgen gör att skålen enkelt kan integreras i olika rum och miljöer.

Skålen är tillverkad i Finland och är ett resultat av Iittalas långa tradition av glastillverkning och designexcellens. Varje skål är unik, då de är munblåsta av skickliga hantverkare, vilket gör varje exemplar till ett konstverk i sig.

Skötselråden för skålen innefattar handdisk för att bevara dess klarhet och kvalitet över tid. Den kommer väl förpackad i en presentförpackning, vilket gör den till en idealisk gåva för designälskare eller som en fin detalj i ditt eget hem.