Iittala – BURK/LOCK HAVSBLÅ 11X11,4 CM Havsblå

329.00 kr

Iittala burk med lock är en förvaringslösning i glas med en havsblå färg. Dess mått är 11 cm i diameter och 11,4 cm i höjd.

Köp produkt

Produkten Iittala – Burk/Lock Havsblå 11×11,4 cm är en del av Iittalas populära Kastehelmi-serie, designad av Oiva Toikka år 1964. Namnet Kastehelmi, som betyder daggdroppe på svenska, refererar till de små droppformade bubblorna i glaset som ger serien dess distinkta utseende. Denna burk är tillverkad av högkvalitativt, havsblått glas som ger en vacker och dekorativ effekt.

Burken mäter 11 cm i diameter och 11,4 cm i höjd, vilket gör den till en praktisk storlek för förvaring av små föremål, såsom smycken, kontorsmaterial eller köksingredienser. Det genomskinliga glaset gör det enkelt att se innehållet, samtidigt som det havsblåa färgschemat tillför en lugnande och estetiskt tilltalande touch till vilket rum som helst.

Lockets design säkerställer en tät förslutning, vilket är idealiskt för att hålla innehållet fräscht och skyddat från damm och fukt. Locket är också tillverkat av samma havsblåa glas och har samma daggdroppsmönster som burken, vilket skapar en enhetlig och elegant look.

Iittala är känt för sin höga kvalitet och hållbarhet, och denna burk är inget undantag. Den är tillverkad för att tåla vardagsbruk och kan diskas i diskmaskin, vilket gör den både praktisk och lätt att underhålla.

Denna burk är inte bara en funktionell förvaringslösning utan också en vacker inredningsdetalj som passar i många olika rum och miljöer. Den kan användas enskilt eller kombineras med andra produkter från Kastehelmi-serien för att skapa en sammanhängande och attraktiv inredningsensemble.