Iittala – Gräddsnipa & Sockerskål "Ultima Thule"

800.00 kr

Iittala – Gräddsnipa är en elegant och funktionell gräddkanna som passar perfekt för servering av grädde eller såser. Den har en stilren design och är tillverkad av högkvalitativt glas.

Köp produkt

Iittala – Gräddsnipa är en elegant och funktionell gräddsnipa som är tillverkad av högkvalitativt glas. Den är en del av Iittalas klassiska och tidlösa servisserie, som är känd för sin skandinaviska design och höga kvalitet.

Gräddsnipan har en rund och stilren form, vilket gör den enkel att använda och rengöra. Den har en generös storlek som rymmer tillräckligt med grädde för att servera till en hel grupp av människor. Dessutom har den en praktisk pip som gör det enkelt att hälla grädden utan att spilla.

Det högkvalitativa glaset ger gräddsnipan en vacker och klar yta, vilket gör den till en vacker detalj på bordet. Den passar perfekt till både vardags och festliga tillfällen och kan användas tillsammans med andra produkter från Iittalas servisserie för att skapa en enhetlig och stilren dukning.

Gräddsnipan är också mycket hållbar och tålig, vilket gör den perfekt för daglig användning. Den tål både maskindisk och handdisk, vilket gör den enkel att rengöra och underhålla.

Sammanfattningsvis är Iittala – Gräddsnipa en elegant och funktionell gräddsnipa som är tillverkad av högkvalitativt glas. Dess tidlösa design och höga kvalitet gör den till en perfekt detalj på bordet, oavsett om det är till vardags eller till festliga tillfällen.

Artikelnr: ae29877b947c Etiketter: , , ,