Iittala – Raami Recycled Edition Karaff 1 L

1,099.00 kr

Iittala Raami Recycled Edition Karaff 1 L är en elegant och hållbar karaff tillverkad av återvunnet glas, perfekt för servering av drycker. Den minimalistiska designen och höga kvaliteten gör den till en tidlös och miljövänlig produkt.

Köp produkt

Iittala – Raami Recycled Edition Karaff 1 L är en elegant och hållbar karaff som är tillverkad av återvunnet glas. Den är en del av Iittalas populära Raami-serie, som kännetecknas av sin tidlösa design och höga kvalitet.

Karaffen har en kapacitet på 1 liter och är perfekt för att servera vatten, juice eller andra drycker vid middagsbordet eller vid speciella tillfällen. Dess stilrena och minimalistiska design gör den till en vacker inredningsdetalj som passar in i alla typer av heminredningar.

Det återvunna glaset ger karaffen en unik och naturlig karaktär. Varje karaff är handgjord och kan därför ha små variationer i färg och form, vilket gör varje exemplar unikt. Detta ger också karaffen en autentisk och personlig touch.

Karaffens design är både funktionell och estetiskt tilltalande. Den har en bred öppning som gör det enkelt att hälla och fylla på drycker. Den har också en praktisk kork som håller dryckerna fräscha och skyddade från damm och smuts.

Utöver sin vackra design och hållbara material är karaffen också lätt att rengöra. Den kan enkelt diskas för hand eller placeras i diskmaskinen för enkel och bekväm rengöring.

Iittala – Raami Recycled Edition Karaff 1 L är en perfekt kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Den är ett utmärkt val för dig som vill ha en vacker och miljövänlig karaff att njuta av dina favoritdrycker i.

Artikelnr: 77b1ec7aed92 Etiketter: , , , ,