Klong – Kruka Trio Square 18 cm Beige

Klong – Kruka Trio Square 18 cm Beige är en elegant och stilren kruka som passar perfekt för att ge ditt hem eller kontor en modern touch. Krukan är tillverkad av högkvalitativ keramik och har en fyrkantig form med en bredd på 18 cm.

Den beige färgen ger krukan en tidlös och naturlig känsla som passar bra i olika inredningsstilar. Den neutrala färgen gör det också enkelt att matcha krukan med olika typer av växter och blommor.

Klong – Kruka Trio Square 18 cm Beige har en unik design med tre separata fack, vilket gör det möjligt att plantera flera växter i samma kruka. Detta ger dig möjlighet att skapa en vacker och varierad komposition av växter i ditt hem.

Krukan är också utrustad med en vattentät botten, vilket gör den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Du kan placera den på en hylla, ett bord eller hänga den på väggen med hjälp av de medföljande fästena.

Med Klong – Kruka Trio Square 18 cm Beige får du inte bara en praktisk kruka för dina växter, utan också en stilfull inredningsdetalj som kommer att dra uppmärksamhet till sig. Den högkvalitativa keramiken och den noggrant utformade designen gör den till en hållbar och vacker produkt som kommer att glädja dig under lång tid framöver.