Klong – Twilight Lampett 17×40 cm Nickel

Klong – Twilight Lampett 17×40 cm Nickel är en elegant och stilren vägglampa som kommer att ge en sofistikerad touch till ditt hem. Med sina mått på 17×40 cm är denna lampett perfekt för att placeras på väggen bredvid en säng, i en korridor eller i vardagsrummet.

Lampetten är tillverkad av högkvalitativ nickel, vilket ger den en robust och hållbar konstruktion. Den har en slank och smidig design som passar perfekt in i olika inredningsstilar, oavsett om det är modern, industriell eller klassisk.

Twilight Lampett har en unik och innovativ design som skapar en vacker ljuseffekt. Den har en halvcirkelformad skärm som är öppen på båda sidor, vilket gör att ljuset sprids både uppåt och nedåt. Detta ger en behaglig och indirekt belysning som skapar en avslappnande atmosfär i rummet.

Lampetten är utrustad med en E14-sockel, vilket gör att du kan använda olika typer av ljuskällor, till exempel LED-lampor eller glödlampor. Du kan enkelt anpassa belysningen efter dina behov och önskemål.

Installationen av Twilight Lampett är enkel och smidig. Den levereras med allt nödvändigt monteringsmaterial och bruksanvisning, så att du kan fästa den på väggen utan problem. Du kan välja att antingen ansluta den till en strömbrytare eller använda den som en väggarmatur med fast installation.

Klong – Twilight Lampett 17×40 cm Nickel är inte bara en funktionell ljuskälla, utan också en stilfull inredningsdetalj som kommer att förhöja utseendet på ditt hem. Med sin eleganta design och vackra ljuseffekt kommer den att bli en perfekt komplettering till ditt rum och skapa en mysig och avslappnande atmosfär.