Kockums – Glaslock 28 cm

369.00 kr

Kockums Glaslock är ett praktiskt och hållbart lock till kastruller och stekpannor som hjälper till att behålla värme och smaker. Med en diameter på 28 cm passar det perfekt till större kokkärl.

Köp produkt

Kockums – Glaslock 28 cm är en högkvalitativ produkt som är perfekt för att täcka och försegla dina matlagningsbehållare. Det är tillverkat av tåligt glas av högsta kvalitet och har en diameter på 28 cm, vilket gör det till en idealisk passform för de flesta standardstorlekar på kastruller, stekpannor och ugnsformar.

Detta glaslock är utformat för att hålla värmen och fuktigheten inne i behållaren, vilket hjälper till att bevara smaker och näringsämnen i maten. Det är perfekt för att använda vid långsam tillagning, simring eller ångning av mat. Genom att täcka maten med detta glaslock kan du också minska stänk och spill under matlagningen, vilket gör rengöringen enklare.

Glaslocket har en robust och ergonomisk handtag som gör det enkelt att lyfta och hantera. Handtaget är tillverkat av värmebeständigt material, vilket gör det säkert att använda även när locket är varmt. Dessutom är handtaget utformat för att vara bekvämt och säkert att greppa, vilket minskar risken för olyckor i köket.

En annan fördel med Kockums – Glaslock 28 cm är dess transparenta design. Genom att vara tillverkat av glas kan du enkelt övervaka matlagningen utan att behöva lyfta på locket. Detta är särskilt användbart när du tillagar känsliga rätter som kräver noggrann övervakning av temperaturen och konsistensen.

Glaslocket är också lätt att rengöra. Du kan enkelt placera det i diskmaskinen för en snabb och effektiv rengöring. Dessutom är glaset motståndskraftigt mot fläckar och lukter, vilket gör att det behåller sin fräschhet och klarhet över tiden.

Sammanfattningsvis är Kockums – Glaslock 28 cm en pålitlig och praktisk produkt för alla köksentusiaster. Dess högkvalitativa glas, passande storlek och användarvänliga design gör det till ett oumbärligt verktyg för att täcka och försegla dina matlagningsbehållare. Med detta glaslock kan du njuta av bevarade smaker och näringsämnen i din mat samtidigt som du minskar stänk och spill i köket.

Artikelnr: a754e8b907d1 Etiketter: , ,