Kockums – Handtagsskydd 5×14 cm

249.00 kr

Kockums Handtagsskydd är en praktisk och skyddande produkt som passar perfekt för att undvika brännskador från heta handtag. Med sina dimensioner på 5×14 cm är det enkelt att använda och ger ett säkert grepp.

Köp produkt

Kockums Handtagsskydd är en praktisk och användbar produkt som är utformad för att ge extra säkerhet och komfort vid hantering av heta handtag. Med en storlek på 5×14 cm passar detta handtagsskydd perfekt för de flesta köksredskap och stekpannor.

Detta handtagsskydd är tillverkat av högkvalitativt silikonmaterial som är värmebeständigt och hållbart. Silikonet ger en bra isolering och skyddar dina händer från att brännas när du hanterar heta köksredskap. Det är också mjukt och bekvämt att hålla i, vilket gör matlagningen till en trevligare upplevelse.

Handtagsskyddet är utformat med en praktisk öppning på ena sidan, vilket gör det enkelt att sätta på och ta av. Du kan enkelt skjuta in handtaget i öppningen och sedan dra åt för att säkra det på plats. Detta gör att handtagsskyddet sitter stadigt och inte glider av under användning.

Med Kockums Handtagsskydd kan du enkelt och säkert hantera heta köksredskap utan att riskera att bränna dig. Det är perfekt för stekpannor, kastruller, grytor och andra köksredskap med handtag som blir varma under matlagning. Du kan också använda det för att skydda dina händer när du tar ut varma bakplåtar eller formar från ugnen.

Handtagsskyddet är lätt att rengöra och kan enkelt tvättas för hand eller i diskmaskinen. Det är också lätt att förvara, eftersom det tar minimalt med plats i kökslådor eller hängs upp på en krok.

Sammanfattningsvis är Kockums Handtagsskydd en oumbärlig produkt för alla som älskar att laga mat och vill ha extra säkerhet och komfort i köket. Med sin högkvalitativa silikonkonstruktion, enkel användning och praktiska storlek är detta handtagsskydd ett utmärkt köksredskap som kommer att underlätta din matlagning och skydda dina händer från brännskador.

Artikelnr: ecb55c5e7f44 Etiketter: , , , , ,