Kockums – Skärbräda 37×18 cm

112.00 kr

Kockums skärbräda är en praktisk och hållbar produkt med generösa mått som underlättar matlagning och förberedelser i köket. Dess högkvalitativa material och design gör den till en pålitlig och stilren skärbräda.

Köp produkt

Kockums – Skärbräda 37×18 cm är en högkvalitativ och praktisk skärbräda som är perfekt för alla kök. Denna skärbräda är tillverkad av hållbart och slitstarkt trämaterial, vilket gör den både robust och långvarig.

Med sina dimensioner på 37×18 cm erbjuder denna skärbräda tillräckligt med utrymme för att skära och hacka olika livsmedel. Den har en bekväm storlek som gör den lämplig för både små och stora kök. Dess rektangulära form ger också en stabil yta för att säkerställa att ingredienserna inte rör sig under skärningen.

Skärbrädan är utformad med en slät och jämn yta, vilket gör att kniven glider smidigt över brädan. Detta minskar risken för att kniven fastnar eller glider och hjälper till att upprätthålla knivens skärpa längre. Dessutom är ytan lätt att rengöra och underhålla, vilket gör den mycket hygienisk.

En annan fördel med Kockums – Skärbräda 37×18 cm är dess praktiska handtag. Brädan är utrustad med två handtag på sidorna, vilket gör den enkel att bära och flytta runt i köket. Handtagen ger också extra stabilitet och kontroll när du använder brädan.

Denna skärbräda är också mycket mångsidig och kan användas för att förbereda olika typer av livsmedel, inklusive grönsaker, frukt, kött och bröd. Den är också lämplig för både professionella kockar och hemmakockar.

Sammanfattningsvis är Kockums – Skärbräda 37×18 cm en utmärkt köksredskap som kombinerar hållbarhet, funktionalitet och stil. Med sin robusta konstruktion, bekväma storlek och praktiska handtag är den perfekt för att underlätta matlagning och förberedelse i köket.