Wilfa – Köksmaskin KM1GY-70 Probaker 7 l Grå

Wilfa KM1GY-70 Probaker är en robust och kraftfull köksmaskin designad för den passionerade hemmabagaren. Med en elegant grå finish och en solid konstruktion är denna maskin inte bara en praktisk hjälpreda i köket utan också en stilfull inredningsdetalj.

Kapacitet och Skål:
Maskinen har en generös skålvolymer på 7 liter, vilket gör den idealisk för större bakprojekt. Skålen är tillverkad i rostfritt stål, vilket garanterar hållbarhet och enkel rengöring. Den stora kapaciteten möjliggör tillredning av stora satser deg eller smet, perfekt för familjer eller när du bakar till festligheter.

Motor och Effekt:
Probaker är utrustad med en kraftfull 1200-wattsmotor, vilket säkerställer att maskinen kan hantera även de tyngsta degarna utan problem. Den höga effekten gör att maskinen arbetar effektivt och snabbt, vilket sparar tid i köket.

Hastighetsinställningar:
Med flera olika hastighetsinställningar kan användaren enkelt anpassa maskinens hastighet efter det aktuella behovet, från långsam omrörning till snabb vispning. Detta ger optimal kontroll över tillagningsprocessen och bidrar till perfekta resultat varje gång.

Tillbehör:
Wilfa KM1GY-70 Probaker kommer med en rad användbara tillbehör, inklusive en degkrok, en visp och en blandare. Dessa tillbehör är designade för att passa perfekt i skålen och för att effektivt bearbeta alla typer av ingredienser. Tillbehören är enkla att montera och demontera, vilket underlättar rengöringen.

Design och Användarvänlighet:
Maskinens design är inte bara estetiskt tilltalande utan också funktionell. Kontrollerna är intuitiva och lätta att använda, vilket gör det enkelt att justera inställningarna under användning. Dessutom är maskinen utrustad med sugkoppar på undersidan, vilket säkerställer stabilitet under användning och förhindrar att den rör sig på bänken.

Säkerhet och Underhåll:
Säkerheten är en viktig aspekt av Wilfa KM1GY-70 Probaker. Maskinen har inbyggda säkerhetsfunktioner som skyddar användaren och förlänger maskinens livslängd. Enkelheten i designen gör även att maskinen är lätt att hålla ren, vilket bidrar till god hygien och underhåll.

Sammanfattningsvis är Wilfa KM1GY-70 Probaker en högkvalitativ köksmaskin som kombinerar kraft, kapacitet och design för att möta behoven hos den seriösa hemmabagaren. Dess mångsidighet och användarvänlighet gör den till en värdefull investering för alla som älskar att baka och skapa i köket.