Oxo – Körsbärsurkärnare

Oxo Körsbärsurkärnare är ett köksredskap designat för att enkelt och effektivt ta bort kärnor från körsbär och oliver. Den har en robust konstruktion med en bekväm, non-slip handtag som ger ett fast grepp även när händerna är våta. Handtaget är ofta tillverkat av mjukt gummi för att minska trötthet vid användning.

Verktyget använder en enkel tryckmekanism där en plunger pressar ut kärnan ur frukten. Spetsen på urkärnaren är tillräckligt skarp för att tränga igenom frukten men är designad för att vara säker för användaren. Den har en splitterskyddsfunktion som håller frukten på plats och minskar risken för att körsbärssaft stänker ut.

Oxo Körsbärsurkärnare är ofta utrustad med en låsmekanism som gör den mer kompakt för förvaring när den inte används. Den är tillverkad av hållbara material som är lätta att rengöra och är diskmaskinssäker.

Produkten är idealisk för dem som ofta bakar eller tillreder rätter som kräver stora mängder urkärnade körsbär eller oliver, och den är designad för att hålla länge även vid frekvent användning. Oxo är känt för sin höga kvalitet och ergonomiska design, och denna körsbärsurkärnare är inget undantag, vilket gör den till ett populärt val bland hemmakockar och professionella kockar.