Kosta Boda – Polar Ljuslykta 11,2×10,8 cm

299.00 kr

Kosta Boda Polar Ljuslykta är en elegant och stilren ljuslykta som passar perfekt för att skapa en mysig atmosfär i hemmet. Dess vackra design och höga kvalitet gör den till en perfekt present eller inredningsdetalj.

Köp produkt

Kosta Boda – Polar Ljuslykta 11,2×10,8 cm är en vacker och elegant ljuslykta som kommer att ge en mysig atmosfär till ditt hem. Den är tillverkad av högkvalitativt glas och har en unik design som gör den till en perfekt dekoration i vilket rum som helst.

Ljuslyktan har en rund form och mäter 11,2 cm i diameter och 10,8 cm i höjd. Dess kompakta storlek gör den lätt att placera på en hylla, ett bord eller en fönsterbräda. Den passar även bra som en del av en stilleben eller som en del av en ljusarrangemang.

Det som gör Polar ljuslyktan speciell är dess frostat glas och dekorativa mönster. Den har ett vackert snöflingemönster som ger den en känsla av vinter och kyla. När du placerar ett ljus i ljuslyktan kommer det att skapa en vacker och varm glöd som sprider sig genom det frostade glaset och skapar en lugnande atmosfär.

Ljuslyktan är tillverkad av Kosta Boda, ett välkänt svenskt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och design. Varje ljuslykta är handgjord av skickliga hantverkare, vilket gör varje exemplar unikt.

Polar ljuslyktan är också en perfekt presentidé till någon som älskar vackra inredningsdetaljer eller till någon som vill skapa en mysig atmosfär i sitt hem. Den kommer att bli en uppskattad gåva som kan användas året runt.

Sammanfattningsvis är Kosta Boda – Polar Ljuslykta 11,2×10,8 cm en vacker och elegant ljuslykta som kommer att ge en mysig atmosfär till ditt hem. Dess unika design och högkvalitativa glas gör den till en perfekt dekoration i vilket rum som helst. Med sitt frostade glas och vackra snöflingemönster skapar den en lugnande atmosfär när ett ljus placeras i den. Det är en perfekt presentidé till någon som älskar vackra inredningsdetaljer eller vill skapa en mysig atmosfär i sitt hem.

Artikelnr: 4f31bb4606a2 Etiketter: , , , , ,