Oxo – Mangoskärare

Oxo Mangoskärare är ett köksredskap designat för att enkelt och effektivt dela och kärna ur mango. Den har en robust och ergonomisk konstruktion med två handtag som ger ett bra grepp och kontroll under användning. Skäraren är utformad med en stor, böjd skärblad i rostfritt stål som anpassar sig efter mangons form och storlek. Bladet är placerat mellan två plastskivor som hjälper till att centrera frukten och skydda användarens händer från de vassa kanterna.

Mangoskäraren fungerar genom att man placerar den över mangons mitt och trycker ner, varpå bladet skär igenom frukten och avlägsnar kärnan samtidigt som det delar mangon i två halvor. De yttre plastskivorna hjälper till att skära genom mangons yttre skal utan att skada fruktköttet. Efter användning kan mangoskäraren enkelt rengöras och är diskmaskinssäker, vilket gör efterarbetet smidigt och tidsbesparande.

Produkten är idealisk för dem som älskar mango men finner det besvärligt att skära och kärna ur frukten manuellt. Oxo Mangoskärare minskar spill och röran som ofta uppstår vid hantering av denna kladdiga frukt, och gör det möjligt att njuta av färsk mango utan större ansträngning. Dessutom är den säker att använda för alla åldrar, vilket gör den till en praktisk tillägg i varje kök.