Marimekko – Tiliskivi Picknick Filt 145×160 cm Turkos/Vitrutig

967.00 kr

Stor picknickfilt i tungt oblekt bomullstyg som mäter 145×160 cm och som pryds av Marimekkos populära Tiliskivi-mönster.

Bjud in till picknick i sommarvärmen med denna stora picknickfilt från Marimekkos Tiliskivi-serie. Filten är tillverkad i ett tungt tyg framtaget från oblekt bomull och har skyddats med en spillresistent finish som håller den ren och fräsch för användning under hela sommaren. Efter användning packas picknickfilten enkelt ihop med det inbyggda läderbandet som håller den ihoprullad för praktisk och lätt nedpackning. Filten är dekorerad med Marimekkos Tiliskivi-mönster i blått som har designats av Marimekko-grundaren Armi Ratia själv. Tiliskivi betyder ”tegelsten”, och enligt designern reflekterar mönstret hennes tro på den enkla skönheten i vardagliga ting.

Marimekko är ett finskt designhus som grundades år 1951 med en vision att tillsätta färg och glädje till liv och hem världen över, och på så sätt uppmuntra människor att vara lyckliga – precis som de är. Marimekkos designfilosofi är rotat i en optimistisk livsstil och en genuin strävan mot att kunna inspirera med tidlösa och funktionella designer som håller genom åren.