MasterClass – Ungsvante Silikon Grå/Svart

MasterClass Ungsvante i silikon är en högkvalitativ köksaccessoar som är designad för att ge optimalt skydd och komfort när du hanterar varma föremål i köket. Denna grå och svarta ugnsvante är tillverkad av slitstarkt och flexibelt silikonmaterial som tål temperaturer upp till 250°C, vilket gör den idealisk för användning med ugnar, grillar och andra heta ytor.

Vanten har en non-slip yta som ger ett säkert grepp om kastruller, pannor och andra köksredskap, vilket minskar risken för olyckor och spill. Den quiltade innerfodringen är gjord av ett mjukt tyg som ger extra komfort och isolering, vilket gör att värmen inte tränger igenom och bränner din hand.

Designen av MasterClass Ungsvante är både funktionell och stilren, med en modern färgkombination som passar väl in i de flesta köksmiljöer. Vanten är lång nog att skydda både hand och underarm, och den har en praktisk ögla för upphängning så att den alltid är lättillgänglig när du behöver den.

Tack vare det vattentäta silikonmaterialet är vanten enkel att rengöra. Den kan sköljas av under rinnande vatten eller diskas i diskmaskin, vilket gör den mycket hygienisk och lämplig för frekvent användning.

MasterClass Ungsvante är en mångsidig och nödvändig produkt för alla som älskar att laga mat och vill skydda sina händer från hetta. Dess hållbara konstruktion och högkvalitativa material garanterar långvarig användning och tillförlitligt skydd i köket.