Modern House – Påskpynt Tupp Papp 12 cm Gul

89.00 kr

Modern House – Påskpynt Tupp är en dekorativ figur av papp som föreställer en tupp. Den är 12 cm hög och har en gul färg.

Köp produkt

Produktbeskrivning:

Modern House – Påskpynt Tupp Papp 12 cm Gul är en dekorativ figur som är designad för att addera en färgstark och traditionell känsla till ditt påskfirande. Denna charmiga tupp är tillverkad av högkvalitativ papp och är målad i en livlig gul färg som är synonymt med påsken och vårens ankomst.

Figuren står 12 cm hög, vilket gör den till en perfekt storlek för att placera på ett bord, i en bokhylla eller på en fönsterbräda. Den kan också användas som en del av en större påskdekoration tillsammans med andra påskrelaterade objekt som ägg, kycklingar och fjädrar.

Tuppen har detaljerade utskärningar och mönster som ger den en handgjord känsla, och dess stilrena design gör att den passar väl in i moderna hem. Den är lätt och enkel att placera, och dess platta botten säkerställer att den står stadigt på de flesta ytor.

Denna påsktupp från Modern House är inte bara en söt dekoration utan också ett miljövänligt val, då den är tillverkad av papper, ett förnybart material. Den är enkel att förvara efter påskhelgen och kan återanvändas år efter år, vilket gör den till en hållbar och kostnadseffektiv dekoration för påskfirandet.