Muurla – Mumin Emaljmugg Stinky 37 cl

169.00 kr

Muurla – Mumin Emaljmugg Stinky 37 cl är en emaljerad mugg med en illustration av karaktären Stinky från Tove Janssons Muminserier. Muggen har en volym på 37 centiliter och är tålig för användning både inomhus och utomhus.

Köp produkt

Muurla – Mumin Emaljmugg Stinky 37 cl är en del av Muurlas Mumin-emaljserie, som kombinerar Tove Janssons klassiska Mumin-figurer med högkvalitativ emalj. Denna mugg har en kapacitet på 37 centiliter och är prydd med illustrationer av karaktären Stinky, en busig och lite skurkaktig figur från Mumindalen.

Muggen är tillverkad av hållbart och lättskött emaljerat stål, vilket gör den robust och lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Emaljens glatta yta är lätt att rengöra och är dessutom diskmaskinssäker. Materialet är också värmetåligt, vilket gör muggen idealisk för varma drycker som kaffe, te eller varm choklad.

Designen är tidlös och charmig, med Stinky som framträder i lekfulla scener mot en ljus bakgrund, vilket ger muggen en lekfull och nostalgisk känsla. Färgpaletten är harmonisk och passar väl in i olika hemmiljöer och vid olika tillfällen.

Muggens kanter är förstärkta med en svart eller mörkgrå kant som ger en klassisk finish och ytterligare hållbarhet. Den rundade formen och den breda kanten gör den bekväm att dricka ur. Muggen är inte bara en praktisk dryckesbehållare utan också ett samlarobjekt för Mumin-fans och en fin detalj i köket eller på matbordet.

Tack vare emaljens egenskaper är muggen också lämplig för användning över öppen eld, till exempel vid lägereldar eller på gasolkök, vilket gör den till en mångsidig följeslagare för äventyr utomhus.

Observera att emaljmuggar inte bör användas i mikrovågsugn på grund av materialets metalliska egenskaper. Vidare bör man hantera emaljmuggar med omsorg då hårt slag kan orsaka skador på emaljen.