Muurla – The Mug Glasmugg 3,5 dl Bärnsten

159.00 kr

Muurla – The Mug Glasmugg 3,5 dl Bärnsten är en glasmugg med en volym på 3,5 deciliter, tillverkad i en varm bärnstensfärg. Muggen kombinerar skandinavisk design med praktisk funktionalitet.

Köp produkt

Muurla – The Mug Glasmugg 3,5 dl Bärnsten är en elegant och funktionell mugg tillverkad av högkvalitativt, bärnstensfärgat glas. Denna mugg har en volym på 3,5 deciliter och är designad för att passa perfekt för dagligt bruk, oavsett om det är för morgonkaffet, eftermiddagsteet eller för att servera andra varma eller kalla drycker.

Muggens design är minimalistisk och modern, med en slät yta och en robust konstruktion som ger en behaglig tyngd och stabilitet när den hålls i handen. Den varma bärnstensfärgen ger en hemtrevlig och inbjudande känsla, vilket gör den till ett attraktivt tillskott i köksskåpet eller på matbordet.

Tillverkad av Muurla, ett finskt varumärke känt för sin höga kvalitet och sitt hantverk, är denna mugg inte bara praktisk utan också en del av en större kollektion av glasprodukter som kan kombineras för att skapa en enhetlig och stilfull servering. Muggen är tålig nog för daglig användning och är lätt att rengöra, vilket gör den till ett praktiskt val för både hem och offentliga miljöer.

The Mug Glasmugg är dessutom diskmaskinssäker, vilket underlättar rengöringen och underhållet. Den genomtänkta designen gör att muggen kan staplas, vilket sparar utrymme i skåpet. Med sin tidlösa estetik och funktionella design är Muurla – The Mug Glasmugg 3,5 dl Bärnsten en utmärkt present till någon som uppskattar skandinavisk design och kvalitet eller ett lyft för den egna köksinredningen.