MySoda – Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Dove

200.00 kr

MySoda – Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Dove är ett set med två flaskor som passar till MySodas kolsyremaskin. Flaskorna har en volym på 0,5 liter och kommer i färgen Dove.

Köp produkt

MySoda – Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Dove är en högkvalitativ produkt som är speciellt utformad för att användas med MySoda kolsyremaskiner. Dessa flaskor är tillverkade av hållbar plast av hög kvalitet och har en kapacitet på 0,5 liter, vilket gör dem perfekta för att skapa dina egna kolsyrade drycker.

Dessa flaskor är utformade med en smart twist-off-kork som säkerställer att kolsyran hålls fräsch och bubblig. Korken är också läckagesäker, vilket gör att du kan förvara flaskorna i kylskåpet eller ta med dem på resan utan att oroa dig för att de ska läcka.

Den eleganta Dove-färgen ger flaskorna en stilren och modern look som passar perfekt i alla kök eller matsalar. Du kan enkelt matcha dem med din övriga köksinredning eller välja dem som en snygg kontrast.

Dessa flaskor är enkla att använda. Fyll dem med vatten och skruva fast dem på din MySoda kolsyremaskin. Med bara några enkla tryck på maskinens knappar kan du enkelt kolsyra vattnet och skapa din egen läsk eller bubbelvatten. Du kan också tillsätta smaksättningar eller fruktjuicer för att skapa dina egna personliga favoritdrycker.

Efter användning kan du enkelt rengöra flaskorna genom att skölja dem med varmt vatten och diskmedel eller placera dem i diskmaskinen. De är också BPA-fria, vilket gör dem säkra att använda och inte påverkar smaken på dina drycker.

Med MySoda – Flaska till Kolsyremaskin 2-pack 0,5 L Dove kan du njuta av kolsyrade drycker när som helst, var som helst. Skapa dina egna läskande drycker och minska din användning av engångsflaskor och burkar. Dessa flaskor är en perfekt komplettering till din MySoda kolsyremaskin och kommer säkerligen att bli en favorit i ditt kök.

Artikelnr: eabe1d92ab5b Etiketter: , , , , , ,