Eva Solo – Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart

97.00 kr

Eva Solo – Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart är en stilren och funktionell skål som passar perfekt för servering av små portioner eller tillbehör. Skålen är tillverkad av högkvalitativt stengods och har en elegant svart färg som ger den en modern och tidlös design.

Med en kapacitet på 15 cl är skålen perfekt för att servera såser, dressingar, snacks eller mindre portioner av soppor och desserter. Den är också idealisk för att förbereda och servera individuella portioner av exempelvis sallader eller efterrätter.

Skålen har en robust konstruktion och är tålig nog för att användas dagligen. Den är ugnssäker upp till 250°C, vilket gör det möjligt att använda den för att tillaga och servera varma rätter direkt från ugnen. Skålen kan också användas i mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den mycket praktisk och lätt att rengöra.

Eva Solo – Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart har en diameter på 9 cm och en höjd på 5,5 cm, vilket gör den kompakt och lätt att hantera. Dess svarta färg ger den en elegant och sofistikerad look som passar perfekt i alla kök och vid alla tillfällen.

Denna skål är en del av Eva Solos Nordic Kitchen-serie, som kännetecknas av sin minimalistiska design och höga kvalitet. Serien är inspirerad av nordiskt köksdesign och är skapad för att vara både funktionell och estetiskt tilltalande.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – Nordic Kitchen Skål 15 cl Svart en stilren och mångsidig skål som är perfekt för servering av små portioner eller tillbehör. Dess högkvalitativa material och robusta konstruktion gör den hållbar och användbar i många år framöver.