Eva Solo – Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart

269.00 kr

Eva Solo – Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart är en elegant och funktionell tallrik som passar perfekt för både vardagsbruk och festliga tillfällen. Tallriken är tillverkad av högkvalitativt stengods och har en svart matt yta som ger den en modern och stilren look.

Med sina generösa mått på 32 cm är denna ovala tallrik perfekt för att servera huvudrätter, sallader eller andra läckra rätter. Dess ovala form ger tallriken en unik och elegant design som sticker ut från traditionella runda tallrikar.

Tallriken är både tålig och praktisk i användning. Den tål både ugn, mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den mycket mångsidig och bekväm att använda i köket. Dess robusta konstruktion gör den också lämplig för daglig användning och den tål att hanteras lite tuffare.

Eva Solo – Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart är inte bara en praktisk tallrik, den är också en stilfull inredningsdetalj. Dess minimalistiska design och svarta färg gör den till en perfekt matchning för moderna kök och matbord. Den kan enkelt kombineras med andra tallrikar och serveringsprodukter från Eva Solo Nordic Kitchen-serien för att skapa en enhetlig och elegant dukning.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart en högkvalitativ tallrik som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sin ovala form och svarta matta yta blir den en iögonfallande detalj på ditt matbord. Oavsett om du använder den till vardags eller vid speciella tillfällen kommer denna tallrik att ge en extra touch av elegans till din matservering.