Eva Solo – Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart

269.00 kr

Eva Solo – Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart är en elegant och funktionell tallrik som passar perfekt för både vardagliga måltider och festliga tillfällen. Tallriken är tillverkad av högkvalitativt stengods och har en svart matt yta som ger den en modern och stilren look.

Med sina generösa mått på 32 cm är denna ovala tallrik perfekt för att servera huvudrätter, sallader eller andra läckra rätter. Dess ovala form ger tallriken en unik och elegant design som sticker ut från traditionella runda tallrikar.

Tallriken är både tålig och praktisk i användning. Den tål både ugn, mikrovågsugn och diskmaskin, vilket gör den mycket mångsidig och bekväm att använda i köket. Dess robusta konstruktion gör den också lämplig för daglig användning och den kommer att hålla länge.

Eva Solo – Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart är inte bara en praktisk tallrik, den är också en vacker inredningsdetalj. Dess minimalistiska design och svarta färg gör den lätt att matcha med olika typer av porslin och dukningar. Den passar perfekt för att skapa en modern och stilfull atmosfär på middagsbordet.

Sammanfattningsvis är Eva Solo – Nordic Kitchen Tallrik Oval 32 cm Svart en högkvalitativ tallrik som kombinerar funktionalitet med stil. Dess ovala form och svarta matta yta ger den en unik och modern design. Den är tålig, praktisk och lätt att matcha med andra porslin. Med denna tallrik kan du njuta av både vardagliga och festliga måltider på ett elegant sätt.