Nordic Ware – Bakform Blossom 240 cl

579.00 kr

Nordic Ware Bakform Blossom är en praktisk och vacker bakform med en volym på 240 cl, perfekt för att skapa blommiga bakverk.

Köp produkt

Nordic Ware – Bakform Blossom 240 cl är en högkvalitativ bakform som är perfekt för att skapa vackra och imponerande bakverk. Denna bakform har en kapacitet på 240 cl, vilket gör den idealisk för att baka stora och generösa portioner.

Bakformen är tillverkad av slitstarkt aluminium som ger en jämn och effektiv värmefördelning, vilket resulterar i jämnt gräddade och perfekt formade bakverk varje gång. Den har en non-stick-beläggning som gör det enkelt att lossa bakverken utan att de fastnar eller går sönder.

Det unika blomsterdesignen på denna bakform ger dina bakverk en elegant och professionell touch. Den har en detaljerad mönster som ger en vacker form och textur till dina kreationer. Med denna bakform kan du enkelt skapa imponerande blomsterformade tårtor, pajer eller bakverk som kommer att imponera på dina gäster.

Bakformen har en generös storlek och rymmer tillräckligt med deg eller smet för att skapa stora och generösa bakverk. Dessutom har den en stadig och robust konstruktion som gör den enkel att hantera och använda. Den har även en praktisk handtag som gör det enkelt att lyfta och transportera bakformen.

Nordic Ware – Bakform Blossom 240 cl är en mångsidig bakform som kan användas för att skapa en mängd olika bakverk. Den är ugnssäker och kan användas för att baka både söta och salta bakverk. Dessutom är den lätt att rengöra och kan enkelt diskas för hand eller i diskmaskin.

Sammanfattningsvis är Nordic Ware – Bakform Blossom 240 cl en högkvalitativ och elegant bakform som är perfekt för att skapa imponerande och vackra bakverk. Med sin unika blomsterdesign och generösa storlek kommer denna bakform att bli en favorit i ditt kök och imponera på dina gäster.

Artikelnr: e10542b86e5b Etiketter: , , ,