Nordic Ware – Bakform Magnolia 240 cl

659.00 kr

Nordic Ware Bakform Magnolia är en stor och vacker bakform med en kapacitet på 240 cl, perfekt för att skapa imponerande bakverk. Dess högkvalitativa material och design gör den till ett pålitligt val för alla bakentusiaster.

Köp produkt

Nordic Ware – Bakform Magnolia 240 cl är en vacker och funktionell bakform som kommer att bli en favorit i ditt kök. Denna bakform är tillverkad av högkvalitativt aluminium och har en kapacitet på 240 cl, vilket gör den perfekt för att baka stora och imponerande tårtor.

Formens design är inspirerad av magnoliaträdets blommor och har en detaljerad och realistisk yta. Detta ger dina bakverk en extra touch av elegans och skönhet. Den non-stick-belagda ytan gör det enkelt att lossa bakverket ur formen utan att det fastnar eller går sönder.

Bakformen är utrustad med en robust och bekväm handtag som gör det enkelt att hantera och transportera den. Dessutom är den ugnssäker upp till 230 grader Celsius, vilket gör den lämplig för både traditionell ugn och mikrovågsugn.

Nordic Ware – Bakform Magnolia 240 cl är också lätt att rengöra. Den non-stick-belagda ytan förhindrar att smet eller deg fastnar, vilket gör att du kan enkelt torka av den med en fuktig trasa eller diska den för hand. Formen är också diskmaskinssäker, vilket sparar tid och energi.

Denna bakform är perfekt för att baka allt från födelsedagstårtor till bröllopstårtor och kan även användas för att göra geléer, mousser och andra desserter. Dess imponerande storlek och vackra design kommer att imponera på dina gäster och göra varje tillfälle extra speciellt.

Sammanfattningsvis är Nordic Ware – Bakform Magnolia 240 cl en högkvalitativ och vacker bakform som kommer att göra dina bakverk till konstverk. Dess robusta konstruktion, non-stick-belagda yta och enkel rengöring gör den till en oumbärlig produkt i ditt kök. Oavsett om du är en erfaren bagare eller en nybörjare, kommer denna bakform att hjälpa dig att skapa fantastiska bakverk som kommer att imponera på alla.

Artikelnr: 54b815771767 Etiketter: , , ,