Nordic Ware – Kaklyftare med trähandtag

229.00 kr

Nordic Ware Kaklyftare med trähandtag är en praktisk och hållbar köksredskap som underlättar att lyfta och servera kakor på ett elegant sätt. Det ergonomiska trähandtaget ger ett bekvämt grepp och gör det enkelt att hantera kakor utan att riskera att de går sönder.

Köp produkt

Nordic Ware – Kaklyftare med trähandtag är en praktisk och funktionell köksredskap som underlättar vid bakning av kakor och tårtor. Denna kaklyftare är tillverkad av högkvalitativt material och har ett ergonomiskt designat trähandtag för en bekväm och säker användning.

Med denna kaklyftare kan du enkelt och smidigt lyfta och flytta kakor och tårtbottnar utan att riskera att de går sönder eller smulas sönder. Den breda och platta ytan på lyftaren gör det möjligt att lyfta även stora och tunga bakverk utan problem.

Trähandtaget på kaklyftaren ger ett stadigt och säkert grepp, vilket minskar risken för att tappa eller slira medan du hanterar bakverken. Trähandtaget är också värmeisolerande, vilket gör att du kan använda kaklyftaren även när den kommer i kontakt med varma ytor eller bakverk direkt från ugnen.

Kaklyftaren är tillverkad av hållbart och tåligt material som är lätt att rengöra. Den är också utformad för att vara platsbesparande och kan enkelt förvaras i kökslådor eller hängas upp på en krok när den inte används.

Nordic Ware – Kaklyftare med trähandtag är ett oumbärligt verktyg för alla som älskar att baka och vill ha en smidig och säker hantering av sina bakverk. Med denna kaklyftare kan du enkelt och professionellt lyfta och flytta kakor och tårtbottnar utan att riskera att de går sönder eller smulas sönder.

Artikelnr: 8f2c8cee6624 Etiketter: , ,