Nordic Ware – Slickepott i silikon/bokträ 2-pack

199.00 kr

Nordic Ware slickepottar i silikon och bokträ är praktiska köksredskap som underlättar vid matlagning och bakning. De är hållbara, lätta att rengöra och perfekta för att skrapa ur skålar och kastruller.

Köp produkt

Nordic Ware – Slickepott i silikon/bokträ 2-pack är ett praktiskt och mångsidigt köksredskap som underlättar matlagningen och bakningen. Denna slickepott är tillverkad av högkvalitativt silikon och har ett handtag i bokträ, vilket ger en kombination av hållbarhet och stil.

Silikonmaterialet är flexibelt och tåligt, vilket gör att slickepotten enkelt kan böjas och anpassas efter olika former och ytor. Detta gör det enkelt att skrapa ur skålar, kastruller och bakformar utan att lämna något kvar. Silikonet är också värmetåligt och kan användas vid höga temperaturer utan att smälta eller deformeras.

Det ergonomiska handtaget i bokträ ger en bekväm och stadig grepp, vilket gör att du enkelt kan hantera slickepotten under användning. Bokträ är känt för sin hållbarhet och naturliga skönhet, vilket ger en elegant touch till köksredskapet.

Nordic Ware – Slickepott i silikon/bokträ 2-pack är perfekt för att skrapa ur deg, smet, såser och mycket mer. Dess flexibilitet och tålighet gör att den kan användas i olika typer av köksredskap och ytor, inklusive non-stick-belagda ytor utan att orsaka repor eller skador.

Denna slickepott är också lätt att rengöra. Silikonmaterialet är icke-poröst och motståndskraftigt mot fläckar och lukt, vilket gör att den enkelt kan diskas för hand eller i diskmaskin. Det är också möjligt att ta bort silikonhuvudet från trähandtaget för enklare rengöring.

Med Nordic Ware – Slickepott i silikon/bokträ 2-pack får du två slickepottar i olika storlekar, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att använda rätt storlek för olika behov. Du kan använda dem samtidigt för att effektivisera matlagningen eller ha en som reserv.

Sammanfattningsvis är Nordic Ware – Slickepott i silikon/bokträ 2-pack en högkvalitativ och praktisk köksredskap som underlättar matlagningen och bakningen. Dess kombination av silikon och bokträ ger både hållbarhet och stil. Med dessa slickepottar kan du enkelt skrapa ur skålar och kastruller utan att lämna något kvar. De är också lätta att rengöra och kan användas på olika ytor. Med två olika storlekar får du flexibilitet och möjlighet att använda rätt storlek för olika behov.

Artikelnr: 3fb4646343ae Etiketter: , , , ,