Orrefors – Carat Coupe 25 cl 2-pack

524.00 kr

Orrefors Carat Coupe är ett elegant och stilfullt glas i 25 cl storlek, perfekt för att servera cocktails eller champagne. Det kommer i en förpackning med två glas och har en vacker diamantliknande slipning som ger en extra touch av lyx.

Köp produkt

Orrefors – Carat Coupe 25 cl 2-pack är ett elegant och stilfullt glas som är perfekt för att servera champagne, mousserande vin eller andra festliga drycker. Det är tillverkat av högkvalitativt kristallglas och har en kapacitet på 25 cl.

Det som gör detta glas unikt är det vackra slipade mönstret som kallas “Carat”. Mönstret består av geometriska former som ger glaset en modern och exklusiv känsla. Slipningen skapar också en vacker ljuseffekt när glaset träffas av ljus.

Carat Coupe-glasen har en klassisk och tidlös design som passar perfekt till alla typer av festliga tillfällen. De är också mycket bekväma att hålla i handen, med en välbalanserad vikt och en elegant form.

Glasen är tillverkade av Orrefors, ett välkänt svenskt varumärke som är känt för sin höga kvalitet och skicklighet inom glastillverkning. Varje glas är handgjort av erfarna hantverkare, vilket garanterar att varje exemplar är unikt och av högsta kvalitet.

Detta 2-pack av Carat Coupe-glas är perfekt för att njuta av champagne eller mousserande vin tillsammans med din partner eller för att ge som en elegant present till någon speciell. Glasen kommer också i en vacker presentförpackning som gör dem ännu mer lämpliga som gåva.

Sammanfattningsvis är Orrefors – Carat Coupe 25 cl 2-pack ett elegant och stilfullt glas som är perfekt för att njuta av champagne eller mousserande vin. Dess vackra slipade mönster och högkvalitativa kristallglas gör det till en perfekt present eller ett lyxigt tillskott till din egen glasögonsamling.

Artikelnr: d0d52294a916 Etiketter: , , , , ,