Orrefors – Nobel Snapsdjävul 4 cl Röd

Orrefors Nobel Snapsdjävul 4 cl Röd är en exklusiv snapskupa designad för att hylla och fira den prestigefyllda Nobelbanketten. Denna snapskupa är en del av Orrefors Nobel-serie, som är känd för sin elegans och högkvalitativa hantverk.

Produkten är tillverkad av fint kristallglas, vilket ger den en klar och lysande kvalitet. Den har en kapacitet på 4 centiliter och är idealisk för att servera snaps eller andra starka spritdrycker. Snapskupans design är distinkt med sin djärva röda färg som ger en festlig och exklusiv känsla till varje tillställning.

Designen av snapskupan är inspirerad av den klassiska snapsdjävulen, vilket är en traditionell figur som ofta förknippas med nordiska snapsvisor och festligheter. Den röda färgen på glaset är inte bara en estetisk detalj utan också en teknisk bedrift, då färgat glas kräver särskild skicklighet för att tillverka.

Orrefors är känt för sin höga kvalitet och hantverksskicklighet, och varje snapskupa är ett resultat av gediget arbete och precision. Nobel Snapsdjävul 4 cl Röd är inte bara en dryckeskärl utan också ett samlarobjekt och en uppskattad gåva, speciellt för dem som har en förkärlek för svensk design och kultur.

Produkten levereras ofta i en elegant förpackning som understryker dess lyxiga karaktär och gör den till en perfekt present vid speciella tillfällen. Orrefors Nobel Snapsdjävul är en hyllning till svensk designtradition och ett måste för samlare och entusiaster av fina glasvaror.