Oxo – 2-i-1 Citruspress

Oxo 2-i-1 Citruspress är ett köksredskap designat för att effektivisera processen att pressa juice från citrusfrukter som citroner, lime, apelsiner och grapefrukt. Denna citruspress är tillverkad av robust, hållbar plast och har en unik design som gör det möjligt att pressa två olika storlekar av citrusfrukter.

Produkten består av två olika pressinsatser som är inbyggda i varandra. Den mindre pressen är perfekt för mindre citrusfrukter som lime och små citroner, medan den större pressen passar för större frukter som stora citroner, apelsiner och grapefrukt. Pressinsatserna är utformade med hålmönster som effektivt separerar saften från kärnorna och fruktköttet.

Citruspressen har en ergonomiskt utformad handtag som ger ett bekvämt och stadigt grepp under användning. Handtaget är också försedd med en non-slip yta för att förhindra att pressen glider ur händerna när den används.

En annan fördel med Oxo 2-i-1 Citruspress är att den är enkel att rengöra. Den kan demonteras och delarna kan diskas i diskmaskin, vilket gör efterarbetet snabbt och enkelt. Dessutom är citruspressen utformad för att kunna stå på egna ben, vilket minimerar röran på köksbänken och gör det enkelt att hälla ut saften.

Den smarta designen och den höga funktionaliteten gör Oxo 2-i-1 Citruspress till ett praktiskt verktyg för alla som älskar färskpressad citrusjuice och vill ha en enkel och effektiv lösning för att pressa saft utan mycket krångel eller röra.