Oxo – Biffbultare / Köttklubba

Produktnamn: Oxo Good Grips Meat Tenderizer

Produktbeskrivning:

Oxo Good Grips Meat Tenderizer är ett köksredskap designat för att göra kött mjukare och mer mottagligt för marinader och kryddor. Denna biffbultare, även känd som köttklubba, är ett måste i köket för alla som vill förbättra kvaliteten och smaken på sina kötträtter.

Design och Material:
Biffbultaren har en robust konstruktion med en solid huvud tillverkad av hållbart rostfritt stål, vilket säkerställer långvarig användning och motståndskraft mot korrosion. Huvudet har två olika ytor: en platt sida för att platta till och forma kött, samt en texturerad sida med små piggar för att effektivt mjuka upp fibrerna i köttet. Handtaget är ergonomiskt utformat med Oxo:s signatur Good Grips-handtag, som är tillverkat av mjukt, non-slip material för ett bekvämt och säkert grepp även när händerna är våta eller fettiga.

Användning:
Denna köttklubba är idealisk för att förbereda en mängd olika köttsorter, inklusive biff, fläsk, kyckling och lamm. Den texturerade sidan används för att bryta ner och mjuka upp köttets fibrer, vilket gör det mer mottagligt för marinader och förkortar tillagningstiden. Den platta sidan är perfekt för att jämna ut tjockleken på köttstycken, vilket säkerställer en jämn tillagning. Dessutom kan den platta sidan användas för att krossa vitlök, nötter och andra ingredienser.

Rengöring och Förvaring:
Oxo Good Grips Meat Tenderizer är enkel att rengöra och är diskmaskinssäker, vilket gör efterrättsstädningen snabb och enkel. Redskapet har även ett praktiskt hål i handtaget för enkel upphängning, vilket sparar utrymme och håller köksredskapet inom räckhåll.

Sammanfattningsvis är Oxo Good Grips Meat Tenderizer ett hållbart, mångsidigt och användarvänligt redskap som hjälper till att förbättra smak och textur på kötträtter, samtidigt som det erbjuder enkel rengöring och förvaring.