Oxo – Dressingflaska Medium

Oxo Good Grips Dressingflaska Medium är en praktisk och användarvänlig flaska designad för att förvara och servera dressingar, marinader och såser. Flaskan har en volym på 350 ml och är tillverkad av BPA-fri, klar plast som gör det enkelt att se innehållet. Tack vare den genomskinliga designen kan du enkelt hålla koll på hur mycket dressing eller sås som finns kvar.

Flaskan är utrustad med Oxo’s karaktäristiska mjuka, non-slip grepp som ger ett säkert och bekvämt handhavande även när händerna är våta eller oljiga. Den har en bred öppning som underlättar påfyllning och rengöring, och en tättslutande, vridbar topp med en silikonventil som kontrollerar flödet av dressing och förhindrar spill och dropp.

Den unika toppen är också utformad för att kunna öppnas helt för enkel påfyllning utan kladd, och den kan demonteras för grundlig rengöring. Flaskan är diskmaskinssäker, vilket gör rengöringen enkel och bekväm.

Oxo Good Grips Dressingflaska Medium är en idealisk lösning för att blanda, förvara och servera hemgjorda dressingar och såser. Den är också perfekt för att ta med picknick eller använda vid grillen tack vare sin hållbara konstruktion och läckagesäkra design.