Oxo – Easy-Clean Kompostkärl 2,8 L Charcoal

285.00 kr

Oxo Easy-Clean Kompostkärl är en praktisk och lättanvänd kompostbehållare med en kapacitet på 2,8 liter. Den har en snygg charcoal-finish och är enkel att rengöra.

Köp produkt

Oxo – Easy-Clean Kompostkärl 2,8 L Charcoal är en praktisk och effektiv lösning för att hantera matavfall i ditt kök. Med sin stilrena design och kompakta storlek passar den perfekt på köksbänken eller i skåpet.

Kompostkärlet har en kapacitet på 2,8 liter, vilket gör det tillräckligt stort för att rymma en hel del matavfall samtidigt som det inte tar upp för mycket plats. Den är tillverkad av hållbar plast och har en robust konstruktion som är utformad för att hålla länge.

En av de bästa funktionerna med Oxo – Easy-Clean Kompostkärl är dess enkla rengöringssystem. Kärlet har en avtagbar inre hink som gör det enkelt att tömma och rengöra. Du kan enkelt lyfta ut hinken och tömma innehållet i din kompost eller sopbehållare. Den inre hinken kan också diskas i diskmaskinen för enkel rengöring.

Kompostkärlet har en smart design med en inbyggd kant runt öppningen. Denna kant fungerar som en skrapa, vilket gör det enkelt att skrapa av matavfall från tallrikar och skärbrädor direkt i kärlet utan att behöva använda en extra skrapa eller sked.

För att förhindra dålig lukt och hålla ditt kök fräscht har Oxo – Easy-Clean Kompostkärl en integrerad kolfilter. Denna filterteknik absorberar och neutraliserar oönskade lukter från matavfallet, vilket gör att du kan ha kärlet på köksbänken utan att behöva oroa dig för dålig lukt.

Slutligen har Oxo – Easy-Clean Kompostkärl en praktisk handtag på locket, vilket gör det enkelt att öppna och stänga kärlet. Handtaget är ergonomiskt utformat för att ge en bekväm grepp och underlätta hanteringen av kärlet.

Sammanfattningsvis är Oxo – Easy-Clean Kompostkärl 2,8 L Charcoal en utmärkt produkt för att hantera matavfall i ditt kök. Dess enkla rengöringssystem, smarta design och integrerade kolfilter gör den till en praktisk och effektiv lösning för att minska avfall och främja hållbarhet.

Artikelnr: 187b9f522b5b Etiketter: , , , , ,