Oxo – Oxo Mandolin Vit

Oxo Mandolin Vit är en mångsidig och användarvänlig mandolin från det välkända varumärket Oxo. Denna köksredskap är designad för att göra skivning av frukt och grönsaker snabbt, enkelt och säkert. Mandolinen är tillverkad av hållbar vit plast och har en skarp, rostfri stålblad som kan justeras för att skapa skivor i olika tjocklekar.

Produkten har en rak och en vågig bladinställning, samt en inbyggd julienne-funktion, vilket gör det möjligt att skapa en mängd olika snitt, från tunna gurkskivor till tjocka potatisskivor och fina julienne-strimlor. Bladets höjd kan enkelt justeras med en ratt på sidan av mandolinen, och det finns tydliga markeringar som visar exakt vilken tjocklek som väljs.

För ökad säkerhet är Oxo Mandolin Vit utrustad med en matthållare som skyddar fingrarna från bladet under skivning. Matthållaren har mjuka grepp och piggar som håller fast maten, vilket minskar risken för att maten glider eller att användaren kommer i kontakt med bladet.

Mandolinen har också en halkfri fot och vikbara ben, vilket gör att den kan användas över en skål eller stå stabilt på en köksbänk. Efter användning kan benen fällas in för kompakt förvaring, och mandolinen är lätt att rengöra, antingen för hand eller i diskmaskin.

Oxo Mandolin Vit är en praktisk kökstillbehör för alla som vill spara tid i köket och skapa enhetliga och professionellt utseende maträtter. Med sin robusta konstruktion, enkel justering och säkerhetsfunktioner är den ett utmärkt val för både amatörkockar och erfarna matentusiaster.