Oxo – Skalare tandad

Oxo Skalare tandad är ett köksredskap designat för att effektivisera skalningsprocessen av frukt och grönsaker. Den tandade skalklingan är tillverkad av rostfritt stål och är speciellt framtagen för att enkelt kunna hantera mjuka frukter och grönsaker som tomater, persikor och plommon utan att skada köttet. Skalarens tandade kant gör det möjligt att få ett bra grepp och skala tunna lager med precision.

Skalarens handtag är ergonomiskt utformat för att ge ett bekvämt och säkert grepp även när händerna är våta eller glida. Handtaget är tillverkat av mjukt, non-slip material som minskar trötthet under användning och ökar kontrollen. Detta är särskilt användbart vid långa skalningspass eller när man behöver extra stabilitet.

Produkten har en modern design med en svart och stålfinish som passar väl in i de flesta köksmiljöer. Oxo Skalare tandad är också utrustad med en praktisk ögla i slutet av handtaget för enkel förvaring, vilket gör att den kan hängas upp på en krok eller ett redskapsställ.

För att underlätta rengöringen är Oxo Skalare tandad diskmaskinssäker, vilket gör det enkelt att hålla redskapet rent och hygieniskt. Dess hållbara konstruktion säkerställer att produkten kan användas dagligen utan att förlora sin skärpa eller funktion.

Sammanfattningsvis är Oxo Skalare tandad en högkvalitativ, hållbar och ergonomiskt utformad köksredskap som är idealisk för att skala ett brett utbud av frukt och grönsaker, särskilt de med mjukare skal. Dess användarvänliga design och enkel rengöring gör den till en uppskattad tillägg i köket för både amatörkockar och professionella.