Craft – Vas Palmquistceramic

300.00 kr

Craft – Vas Palmquistceramic är en handgjord keramisk vas som är skapad av den svenska keramikern Palmquistceramic. Denna unika vas är tillverkad med stor omsorg och precision för att ge en elegant och tidlös design till ditt hem.

Vasen är tillverkad av högkvalitativt keramiskt material som ger den en robust och hållbar struktur. Den har en slät och blank yta som ger den en lyxig känsla och gör den till en perfekt inredningsdetalj i vilket rum som helst.

Med sina organiska former och naturliga färger ger Craft – Vas Palmquistceramic en känsla av harmoni och lugn. Varje vas är unik och skiljer sig något åt i form och färg, vilket gör varje exemplar till ett konstverk i sig.

Vasen har en generös storlek som gör att den kan rymma olika sorters blommor och gröna växter. Dess öppning är tillräckligt bred för att enkelt kunna arrangera blommor och skapa vackra buketter. Den kan också användas som en dekorativ vas utan blommor, där dess eleganta design blir en iögonfallande detalj i rummet.

Craft – Vas Palmquistceramic är inte bara vacker att se på, den är också praktisk och funktionell. Den är vattentät och har en stabil botten som gör att den kan placeras på olika ytor utan risk för läckage eller att välta.

Denna keramiska vas är inte bara en produkt, den är ett konstverk som skapar en atmosfär av skönhet och elegans i ditt hem. Med sin tidlösa design och höga kvalitet kommer Craft – Vas Palmquistceramic att vara en uppskattad inredningsdetalj som du kan njuta av under lång tid framöver.

Artikelnr: 9dfdbf7a39f6 Etiketter: , , , , , , ,