PICARD – Slägga Hickoryskaft

PICARD – Slägga med Hickoryskaft är en robust och pålitlig verktyg för att slå i spikar och utföra tunga slagarbeten. Den är tillverkad av högkvalitativt hickoryträ och är perfekt för professionellt bruk.

Köp produkt

PICARD – Slägga Hickoryskaft är en högkvalitativ slägga som är perfekt för användning inom bygg- och snickeriarbeten. Släggan är tillverkad av det välrenommerade tyska företaget PICARD, som är känt för sina pålitliga och hållbara verktyg.

Släggan har en vikt på 1000 gram och är utformad för att ge optimal kraftöverföring vid hammarslag. Den är tillverkad av högkvalitativt stål, vilket ger den enastående hållbarhet och motståndskraft mot slitage. Släggans huvud har en rundad form och är perfekt balanserad för att ge precision och kontroll vid användning.

Det som verkligen skiljer denna slägga från andra är dess hickoryskaft. Hickory är ett hårt och tåligt träslag som ger enastående styrka och motståndskraft mot stötar och vibrationer. Detta gör att släggan kan användas under lång tid utan att tappa i kvalitet eller prestanda.

Skaftet är ergonomiskt utformat för att ge en bekväm och säker grepp. Det är också behandlat med en speciell lack för att förhindra att det glider ur handen under användning. Släggan har även en skyddande ring runt hickoryskaftet för att förhindra att det spricker eller skadas vid missriktade slag.

PICARD – Slägga Hickoryskaft är ett pålitligt och hållbart verktyg som är perfekt för professionella hantverkare och entusiaster. Dess högkvalitativa material och noggrant utformade design gör den till ett oumbärligt verktyg för alla typer av bygg- och snickeriarbeten.

Artikelnr: efaae2650d60 Etiketter: , , , , ,