Eva Solo – Green Tools Pizzakniv/Örtkniv Grön

329.00 kr

Eva Solo – Green Tools Pizzakniv/Örtkniv Grön är en praktisk och mångsidig kniv som är perfekt för att skära både pizza och örter. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och har en ergonomiskt utformad handtag i grön färg.

Denna kniv är utrustad med en vass och tandad klinga som gör det enkelt att skära genom tjocka pizzaskorpor och mjuka pizzabeläggningar utan att kladda. Den tandade kanten på kniven hjälper till att skära genom ojämna ytor och förhindrar att ingredienserna fastnar på kniven.

Utöver att vara en pizzakniv är den också perfekt för att hacka och skära örter. Den vassa klingan gör det enkelt att finfördela örter som basilika, persilja och koriander utan att krossa eller skada dem. Det ergonomiska handtaget ger en bekväm och stadig grepp, vilket gör det enkelt att hantera kniven även under längre användning.

Eva Solo – Green Tools Pizzakniv/Örtkniv Grön är inte bara funktionell, den är också miljövänlig. Den är tillverkad av återvunnet material och är helt fri från BPA och ftalater. Dessutom är den designad för att vara hållbar och tålig, vilket gör den till en pålitlig köksredskap som kommer att hålla länge.

Denna kniv är en perfekt tillägg till ditt kök, oavsett om du är en pizzälskare eller en passionerad kock som älskar att använda färska örter i dina rätter. Med Eva Solo – Green Tools Pizzakniv/Örtkniv Grön får du en pålitlig och mångsidig kniv som kommer att underlätta ditt arbete i köket och ge dig perfekt skurna pizzabitar och finhackade örter varje gång.