Oxo – Pop Behållare 0,4 L

Oxo POP Behållare 0,4 L är en praktisk och stilren förvaringslösning designad för att hålla dina torrvaror färska och organiserade. Behållaren är tillverkad av högkvalitativ, BPA-fri plast som är genomskinlig, vilket gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna locket. Med en kapacitet på 0,4 liter är den perfekt för förvaring av mindre mängder matvaror som nötter, godis, kryddor eller kaffe.

Designen kännetecknas av Oxo:s patenterade POP-mekanism. Genom att trycka på den stora, runda knappen på locket skapas en lufttät försegling som skyddar innehållet från fukt och håller det fräscht längre. När knappen trycks ner fungerar den även som ett handtag för att enkelt kunna lyfta av locket. För att öppna behållaren trycker man återigen på knappen, vilket frigör förseglingen och gör det möjligt att ta av locket.

Behållarens hörn är utformade för att underlätta utgjutning, vilket minimerar spill och gör det enklare att hälla ut innehållet. Den kvadratiska formen är inte bara estetiskt tilltalande utan också utrymmeseffektiv och gör det möjligt att stapla flera behållare ovanpå varandra för att maximera utrymmet i skafferiet eller köksskåpet.

Rengöringen av Oxo POP Behållare är enkel då den kan demonteras för att rengöra varje del noggrant. Locket kan tas isär för att säkerställa att ingen mat eller fukt blir kvar i mekanismen, vilket bidrar till en längre livslängd och bättre hygien.

Oxo POP Behållare 0,4 L är en del av en större serie av POP Behållare som finns i olika storlekar och former, vilket gör det möjligt att skapa ett enhetligt och anpassningsbart förvaringssystem för hela köket.