Oxo – Pop Behållare 1 L

Oxo POP Behållare 1 L är en praktisk och stilren förvaringslösning designad för att hålla dina torrvaror färska och organiserade. Behållaren är tillverkad av högkvalitativ, BPA-fri plast som är genomskinlig, vilket gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna locket. Med en kapacitet på 1 liter är den perfekt för förvaring av allt från kaffe och te till pasta, ris, socker, och mycket mer.

Designen kännetecknas av Oxo:s ikoniska POP-funktion – ett innovativt trycklock som skapar en lufttät försegling med ett enkelt tryck på knappen på toppen av locket. När knappen trycks ner fungerar den även som ett handtag för att lyfta av locket. För att öppna behållaren trycker man återigen på knappen, vilket släpper på förseglingen och gör det enkelt att ta av locket.

Behållarens kanter är fyrkantiga för att maximera utrymmet i skåp och lådor, och de är stapelbara för att skapa en enhetlig och platsbesparande förvaring. De rundade hörnen underlättar utgjutning av innehållet utan spill. Rengöringen är enkel då behållaren kan diskas i diskmaskin, medan locket bör handtvättas för att bevara dess mekanism.

Oxo POP Behållare 1 L är en del av en större serie av POP-behållare som finns i olika storlekar och former, vilket gör det möjligt att skräddarsy din förvaring efter dina behov. Den smarta designen och hållbarheten gör den till ett populärt val för alla som söker en praktisk och estetisk lösning för att hålla köket organiserat.