Riedel – Bar Tumbler Longdrink Spey Drinkglas 2-pack

324.00 kr

Riedel – Bar Tumbler Longdrink Spey Drinkglas 2-pack är ett elegant och högkvalitativt glas för långa drinkar, perfekt för att njuta av dina favoritdrinkar i.

Köp produkt

Riedel – Bar Tumbler Longdrink Spey Drinkglas 2-pack är ett elegant och högkvalitativt glas för att njuta av dina favoritdrinkar. Glasen är tillverkade av finaste blyfritt kristallglas och har en modern och stilren design.

Med en kapacitet på 420 ml är dessa glas perfekta för att servera långa drinkar som mojitos, gin tonics, whisky sour och andra liknande cocktails. Den generösa storleken gör att du kan njuta av din drink utan att behöva fylla på den ständigt.

Glasen har en robust och stadig konstruktion, vilket gör dem perfekta för både hemmabruk och professionell användning. De är också tåliga nog för att tåla daglig användning och kan enkelt diskas i diskmaskin.

Riedel är känt för sin expertis inom glastillverkning och deras långa erfarenhet av att skapa produkter av högsta kvalitet. Deras Bar Tumbler Longdrink Spey Drinkglas är inget undantag. Glasen är utformade för att förbättra smakupplevelsen av din drink genom att ge rätt balans mellan aromer och smaker.

Det unika med dessa glas är deras form, som är speciellt utformad för att förstärka doft- och smakupplevelsen. Den breda basen ger gott om utrymme för is och garnering, medan den smalare toppen koncentrerar dofterna och leder dem till näsan när du tar en klunk.

Riedel – Bar Tumbler Longdrink Spey Drinkglas 2-pack är en perfekt present till dig själv eller till någon som uppskattar fina drycker. Med sin eleganta design och överlägsna kvalitet kommer dessa glas att höja din drinkupplevelse till en ny nivå.

Artikelnr: f9539ee4db0c Etiketter: , , , , , ,