Riedel – Decanthand Karaff Black Tie Amadeo

Riedel Decanthand Karaff Black Tie Amadeo är en elegant och stilren karaff som är perfekt för att dekantera och servera vin på ett elegant sätt. Dess unika design och högkvalitativa material gör den till en lyxig och funktionell produkt.

Köp produkt

Riedel – Decanthand Karaff Black Tie Amadeo är en elegant och sofistikerad karaff som är perfekt för att dekantera och servera dina favoritviner. Karaffen är handgjord av erfarna glasblåsare och har en unik och stilfull design.

Karaffens form är inspirerad av den klassiska Amadeo-designen och har en slank och böjd silhuett som ger den en modern och exklusiv känsla. Den är tillverkad av högkvalitativt blyfritt kristallglas, vilket ger den en klar och glänsande yta.

Decanthand Karaff Black Tie Amadeo har en generös kapacitet på 1,5 liter, vilket gör att du kan dekantera en hel flaska vin i den. Den breda botten ger vinet gott om utrymme att andas och utveckla sin fulla potential, samtidigt som den smala halsen hjälper till att behålla vinets aromer och smaker.

Karaffens svarta slipsmönster ger den en elegant och sofistikerad touch. Mönstret är handmålat och ger karaffen en unik och exklusiv karaktär. Det svarta mönstret kontrasterar vackert mot det klara kristallglaset och blir en vacker detalj på middagsbordet eller i vinskåpet.

Riedel – Decanthand Karaff Black Tie Amadeo är inte bara en vacker dekoration, den är också praktisk och funktionell. Den har en lättanvänd pip som gör det enkelt att hälla upp vinet utan att droppa eller spilla. Karaffen är också lätt att rengöra, antingen för hand eller i diskmaskinen.

Denna karaff är perfekt för vinälskare som vill njuta av sina viner på bästa möjliga sätt. Genom att dekantera vinet får det möjlighet att andas och utveckla sina smaker och aromer. Riedel – Decanthand Karaff Black Tie Amadeo är en lyxig och stilfull karaff som kommer att bli en vacker och funktionell tillskott till ditt hem eller din samling av vintillbehör.

Artikelnr: c59a1f1a1083 Kategori: Etiketter: , , , ,