Riedel – O Wine Spirits/Destillate Glas 2-pack

251.00 kr

Riedel – O Wine Spirits/Destillate Glas 2-pack är ett elegant och funktionellt glas för att njuta av spritdrycker och destillat. Glasen är designade för att förhöja smakupplevelsen och passar perfekt för både vardag och fest.

Köp produkt

Riedel – O Wine Spirits/Destillate Glas 2-pack är en elegant och funktionell produkt som är perfekt för att njuta av dina favoritdestillat. Dessa glas är tillverkade av högkvalitativt blyfritt kristallglas och har en modern och stilren design.

Glasen är speciellt utformade för att förbättra smakupplevelsen av olika destillat, inklusive whisky, cognac, rom och vodka. Den unika formen och storleken på glasen hjälper till att koncentrera aromerna och förstärka smakerna av dryckerna.

Riedel – O Wine Spirits/Destillate Glas har en generös kapacitet på 350 ml, vilket ger gott om utrymme för att uppskatta dofterna och smakerna av ditt favoritdestillat. Glasen har också en bred bas som ger stabilitet och en tunn kant för en behaglig drickupplevelse.

Dessa glas är också mycket praktiska och lätta att hantera. De är tåliga och tål maskindisk, vilket gör dem enkla att rengöra efter användning. Dessutom är de stapelbara, vilket sparar utrymme i ditt köksskåp.

Riedel är ett välkänt och respekterat varumärke inom glastillverkning och deras produkter är kända för sin höga kvalitet och design. Med Riedel – O Wine Spirits/Destillate Glas 2-pack kan du vara säker på att du får en produkt som både är vacker och funktionell.

Oavsett om du är en erfaren destillatentusiast eller bara vill njuta av dina favoritdrycker på ett elegant sätt, är Riedel – O Wine Spirits/Destillate Glas 2-pack det perfekta valet för dig.

Artikelnr: abf157dad5a0 Etiketter: , , , , , ,