Riedel – Sommeliers Cognacglas

699.00 kr

Riedel – Sommeliers Cognacglas är ett elegant och högkvalitativt glas som är speciellt utformat för att framhäva doft och smak av cognac på bästa möjliga sätt. Det är ett måste för alla cognac-entusiaster.

Köp produkt

Riedel – Sommeliers Cognacglas är ett exklusivt och specialdesignat glas som är perfekt för att njuta av cognac på bästa sätt. Det är tillverkat av högkvalitativt blyfritt kristallglas och har en elegant och stilren design.

Detta cognacglas är utformat för att förstärka aromerna och smakerna i cognac. Dess unika form med en bred botten och smal öppning hjälper till att koncentrera dofterna och leda dem direkt till näsan. Detta gör det möjligt att uppleva alla subtila nyanser och komplexiteten i cognacen.

Glasets tunna och fina kant ger en behaglig känsla vid läpparna och möjliggör en smidig och precis sippning. Detta gör det möjligt att uppskatta cognacens textur och smak på bästa sätt.

Riedel – Sommeliers Cognacglas har också en stadig fot som ger en stabil placering på bordet och förhindrar eventuell spillning. Dess höga kvalitet och tålighet gör det också lämpligt för professionell användning i restauranger och barer.

Detta glas är handgjort och tillverkat med stor precision och skicklighet av erfarna glasblåsare. Det är också diskmaskinssäkert, vilket gör det enkelt att rengöra och underhålla.

Sammanfattningsvis är Riedel – Sommeliers Cognacglas det ultimata valet för alla cognac-entusiaster och finsmakare. Dess design och egenskaper är speciellt utformade för att förhöja upplevelsen av att dricka cognac och göra det till en njutning för alla sinnen.

Artikelnr: 8c31c52929ad Etiketter: , , , ,