Riedel – Vinum Daiginjo/Sake Glas

324.00 kr

Riedel Vinum Daiginjo/Sake Glas är ett elegant och specialdesignat glas som framhäver smakerna och aromerna i daiginjo-sake på bästa möjliga sätt. Det är tillverkat av högkvalitativt kristallglas och är ett perfekt val för alla sake-entusiaster.

Köp produkt

Riedel – Vinum Daiginjo/Sake Glas är ett specialdesignat glas som är perfekt för att njuta av Daiginjo-sake eller andra typer av sake. Detta glas är en del av Riedels Vinum-serie, som är känd för att erbjuda högkvalitativa glas för olika typer av viner och drycker.

Detta glas är tillverkat av högkvalitativt blyfritt kristallglas, vilket ger en klar och elegant design. Det har en slank och smal form, med en lång stjälk och en liten fot, vilket ger en balanserad och bekväm känsla när man håller i det.

Formen på glaset är speciellt utformad för att förbättra smakupplevelsen av Daiginjo-sake. Den smala toppen hjälper till att koncentrera aromerna och leda dem till näsan, vilket gör det möjligt att uppskatta de subtila dofterna på ett bättre sätt. Den bredare mitten av glaset ger gott om utrymme för sake att andas och utveckla sin smak fullt ut.

Riedel – Vinum Daiginjo/Sake Glas har också en tunn kant, vilket gör det enkelt att dricka sake utan att störa smaken. Detta glas är också tåligt och diskmaskinssäkert, vilket gör det praktiskt och enkelt att rengöra efter användning.

Oavsett om du är en sake-entusiast eller bara vill njuta av en god Daiginjo-sake, är Riedel – Vinum Daiginjo/Sake Glas det perfekta valet för att förbättra din smakupplevelse. Med sin eleganta design och speciellt utformade form kommer detta glas säkerligen att ge dig en njutbar och autentisk upplevelse av sake.

Artikelnr: 50104924836d Etiketter: , , , ,