Robert Welch – Servettring 2-pack

180.00 kr

Robert Welch servettringar är ett 2-pack eleganta ringar designade för att hålla servetter snyggt hoprullade. De är tillverkade av högkvalitativt material och lägger till en sofistikerad touch till dukningen.

Köp produkt

Robert Welch – Servettring 2-pack är en uppsättning av två eleganta servettringar designade för att tillföra en sofistikerad touch till dukningen. Dessa servettringar är tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger dem en glänsande och hållbar yta som är resistent mot fingeravtryck och fläckar. Designen är minimalistisk och modern, med rena linjer och en slät finish som kompletterar en mängd olika servetter och bordsserviser.

Varje servettring har en diameter som är tillräckligt stor för att hålla en servett snyggt på plats, men är ändå diskret nog för att inte ta överhanden på bordet. Den polerade ytan reflekterar ljuset vackert och bidrar till en lyxig känsla vid varje måltid. Robert Welch är känd för sin höga designstandard och dessa servettringar är inget undantag; de är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Servettringarna är en del av en större kollektion av bordstillbehör från Robert Welch, vilket gör det enkelt att skapa en sammanhängande look på middagsbordet. De är lätta att rengöra och kan poleras för att bibehålla sin glans över tid. Denna 2-pack är perfekt för par eller som en gåva till någon som uppskattar fina detaljer i hemmet. Produkten levereras i en elegant förpackning som understryker dess kvalitet och design.