Rösle – Pizzasten 30 cm

Rösle Pizzasten är en högkvalitativ stenplatta som ger perfekt krispighet och jämn tillagning till dina hemmagjorda pizzor. Med en diameter på 30 cm passar den perfekt i de flesta ugnar.

Köp produkt

Rösle – Pizzasten 30 cm är en högkvalitativ pizzasten som är perfekt för att baka professionella och läckra pizzor hemma. Med en diameter på 30 cm är denna pizzasten tillräckligt stor för att rymma en medelstor pizza och ger en jämn och krispig botten.

Pizzastenen är tillverkad av högkvalitativt cordieritmaterial som har utmärkta värmehållande egenskaper. Detta innebär att stenen kan absorbera och lagra värme på ett effektivt sätt, vilket resulterar i en jämn och konsekvent värmefördelning under bakningen. Detta är avgörande för att få en perfekt bakad pizza med en krispig botten och en saftig fyllning.

Rösle – Pizzasten 30 cm är också utformad med en slät och non-stick yta, vilket gör det enkelt att ta bort pizzan från stenen utan att den fastnar. Detta gör rengöringen enkel och bekväm.

Denna pizzasten är också mycket mångsidig och kan användas för att baka andra bakverk som bröd, kakor och pajer. Dessutom kan den användas både i ugnen och på grillen, vilket ger dig möjlighet att njuta av läckra pizzor utomhus under sommarmånaderna.

Rösle – Pizzasten 30 cm är en hållbar och robust produkt som är byggd för att hålla länge. Den är också enkel att förvara tack vare sin kompakta storlek.

Sammanfattningsvis är Rösle – Pizzasten 30 cm en utmärkt investering för alla pizzalovers och bakentusiaster. Med sin högkvalitativa konstruktion och mångsidighet kan du enkelt skapa professionella och läckra pizzor hemma.

Artikelnr: 8be8e26473e4 Etiketter: , , , ,