Royal Copenhagen – Black Fluted Mega Tekanna 1 L Vit/Svart

Royal Copenhagen Black Fluted Mega Tekanna är en elegant och stilren tekanna med en kapacitet på 1 liter. Dess svartvita design ger en modern touch till ditt tebord.

Köp produkt

Royal Copenhagen – Black Fluted Mega Tekanna 1 L Vit/Svart är en elegant och stilren tekanna som är perfekt för att servera te till dina gäster. Den är tillverkad av högkvalitativt porslin och har en vit basfärg med ett vackert svart mönster som ger den en modern och sofistikerad touch.

Tekannan har en kapacitet på 1 liter, vilket gör att du kan brygga en stor mängd te åt gången och enkelt servera flera koppar. Den har en praktisk pip som gör det enkelt att hälla upp teet utan att spilla. Handtaget är ergonomiskt utformat för en bekväm och säker hantering.

Det unika mönstret på tekannan är inspirerat av det klassiska Fluted-mönstret från Royal Copenhagen, men i en modern och förstorad version. Det svarta mönstret skapar en vacker kontrast mot den vita bakgrunden och ger tekannan en tidlös och elegant design.

Royal Copenhagen – Black Fluted Mega Tekanna 1 L Vit/Svart är inte bara en praktisk och funktionell tekanna, utan också en vacker inredningsdetalj som kommer att bli en blickfångare på ditt bord. Den passar perfekt för både vardagliga och festliga tillfällen och kan enkelt kombineras med andra servisdelar från Royal Copenhagen för att skapa en enhetlig och stilfull dukning.

Denna tekanna är tillverkad med högsta kvalitet och noggrannhet, vilket gör den hållbar och tålig. Den kan enkelt rengöras i diskmaskin och är mikrovågssäker, vilket gör den praktisk och användarvänlig.

Sammanfattningsvis är Royal Copenhagen – Black Fluted Mega Tekanna 1 L Vit/Svart en elegant och stilren tekanna med en modern twist. Den är perfekt för att servera te till dina gäster och kommer att bli en vacker inredningsdetalj på ditt bord. Med sin höga kvalitet och hållbarhet är den ett utmärkt val för alla teälskare och inredningsentusiaster.

Artikelnr: 44c7eb2f0361 Kategori: Etiketter: , , , , ,